Startsida / Inlägg

Efter en lång dag

av Alex Schulman
Skärmavbild 2012-03-23 kl. 12.17.05.png

Jag jobbade hela dagen igår och var helt slut när jag satt i bilen hem, men jag gjorde en sista ansträngning och svängde förbi charkisaffären runt hörnet och så köpte jag en opastöriserad gårdstallegio, en Livarot och en brie de meaux. Och sen slog jag till med en bit fänkålssalami, trots att jag vet att den ger mig cancer. Och så lite rädisor i salt på det. Så tog jag en bastu som var så het att jag fan i helvete kröp ut ur den lilla fan och så satte jag mig i soffan och svalkade mig, tog fram en liten whiskypinne och en öl och sen åt jag detta och det var en underbar stund i livet, det klingade liksom till i själen, jag vet inte om det var lycka jag kände, men något åt det hållet.

Ikväll är Amanda borta på tjejmiddag och det är ju tråkigt. Tycker inte om att vara ensam. Men vet ni vad jag ska äta till middag? Chips och dipp! Dillchips och dilldipp! Och så ska jag dricka en massa cola! Vilken kväll jag ska ha!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB