Startsida / Inlägg

Morgonstund med Charlie

av Alex Schulman
Skärmavbild 2012-03-23 kl. 12.16.19.png

Amanda fick sovmorgon imorse – jag gick upp med Charlie när hon vaknade vid 6.30 och vi åt frukost, där satt vi båda och åt filmjölk med coco-pops – vi är båda lika förtjusta i det och jag tycker det finns något fint i det.

Sen hade vi inte så mycket att göra, en timme kvar till jag skulle köra henne till dagis och Amanda sov och det var lite tråkigt och då frågade Charlie om hon kunde sminka sig lite. Och Amanda sov, så jag kunde inte fråga henne om lov, men jag antog att hon skulle tycka att det var festligt, så jag gav Charlie Amandas sminkväska och lät henne hållas en stund och då gick hon loss och målade sig själv och speglade sig och när hon såg sina nya ansiktsdrag sa hon gång på gång: ”Mycket snyggt.”

 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB