Startsida / Inlägg

Jag är på väg till…

av Alex Schulman

Jag är på väg till Luleå, ska upp över dagen och jobba. Sitter i en taxi i solen och låtsas att det är satans varmt ute, att jag snart måste huka mig ut i den ljuvliga, klibbiga sommarhettan, att jag kommer att le mot en medmänniska och säga ”JÖSSES, VILKEN VÄRME”.  Och sen dricker jag en flaska vatten på stående fot, svett på ryggraden, lycka i kroppen. 

IMG_0888.jpg
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB