Startsida / Inlägg

Koppslagen

av Alex Schulman

Mitten av veckorna är tyngda av Schulman Show-arbete och jag blir helt seg och dessutom har jag i veckan börjat med en terapiform som heter EMDR som är helt sinnessjuk och fantastisk, men jösses vad trött man blir av den, det är som om förr om åren när jag hade tenta i logik på universitet och tentan höll på mellan 9 och 13 och när jag var färdig var jag så tom i huvudet att jag inte kunde utföra de enklaste uppgifter, jag minns till exempel att jag förvirrat tog fel tunnelbanetåg och när jag sedan bytte så tog jag fel igen. Man är utpumpad och tom och precis så känner jag efter detta. Jag ska berätta mer om det där för er.

Nu är jag i köket, Amanda sitter mitt emot och målar naglarna, hon biter sig i tungspetsen när hon koncentrerar sig och varje gång hon är färdig med en nagel mumlar hon: ”så där, ja.”

När hon är färdig ska vi se en episod av Game of thrones och någonstans där kommer hon att somna och vara förlorad för kvällen och då skriver jag igen, ok? Ta hand om er.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB