Startsida / Inlägg

Vad ska barnet heta då?

av Alex Schulman
1

Här sitter jag i ett par lite för stora solglasögon i en bil någonstans i nivå med Rimbo, ute på ett litet jobb och vad har jag i handen, JO: imorse var jag och Amanda på ultraljud och vi bad den vänliga kvinnan skriva ner könet på en lapp och sedan vika ihop den och denna lapp har jag nu i min hand. Först ikväll ska vi öppna den. Vi ska klä oss fina, jag ska vattenkamma håret och så ska vi gå på restaurang och där ska vi med darrhand öppna lappen och få beskedet om det blir en pojke eller flicka.

Den här lappen! Den bränner hål i fickan min! Amanda har bett om namnförslag på sin blogg. Jag har läst igenom det där – bara skit!! Kan inte vi bräcka henne? Jag skulle bli så glad om ni ville komma med förslag på namn, på båda kön, så skriver jag ut dem och så läser jag upp dem ikväll med Amanda!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB