Startsida / Inlägg

Åter på Gotland

av Alex Schulman
Skärmavbild 2012-05-23 kl. 13.23.14.png

 

Vi åkte till Gotland i helgen. Att komma tillbala var som det alltid är. Spindelnät i håret och lite fågelspillning på bordsytor som vi noggrant betraktade och så tittade vi upp i taket – finns fågeln kvar där uppe, tro? Hannah och Amanda köpte en ny gräsklippare och jag blev driftsansvarig. Att klippa gräs är det absolut bästa jag vet. Jag skojar inte, eller: jag överdriver inte. Jag vet ärligt talat ingenting som gör mig lyckligare än att klippa gräset.

Jag åkte runt med klipparen, upptäckte förra årets stigar och det var en riktigt fin upplevelse där i vårsolen, för allt gnistrade så fint. Den femte juni åker jag ner till Gotland och sen kommer jag inte tillbaka förrän i augusti, när dagarna mörknar minut för minut.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB