Startsida / Inlägg

Jag älskar Sigge Eklund

av Alex Schulman

För sex år sedan träffade jag Sigge Eklund första gången, i samband med en tidningsintervju för tidningen Bon. Det dröjde inte många minuter innan jag förstod vilken intressant, magnetisk människa han var. Jag fann honom helt förtrollande. Vilken person! Allt som han sa gnistrade på något sätt. Jag kände mig fysiskt lättare att vara med honom. Jag hade aldrig förut träffat en människa som genast påverkade mig så. Jag tänkte mycket på Sigge Eklund de kommande dagarna, ville vara nära honom. När jag upplevde något undrade jag vad Sigge Eklund skulle tyckt och tänkt om han hade varit med. Ungefär den känsla som jag fortfarande har när jag upplever något som jag inte kan dela med Amanda. Jag vill bara hem och prata med henne om det! Precis så var det med Sigge. Försiktigt utvecklades en vänskap.

 

Vår vänskap blev starkare och Sigge bjöd hem oss till hans och hans fru Malins lägenhet på ”Lost”-kväll. Vi hade upptäckt att vi alla var förtjusta i den serien. Jag och Amanda bestämde oss för att klä ut oss till karaktärer i serien. Jag rakade huvudet och Amanda släppte ut håret. Det var en speciell kväll. Vi var fortfarande lite nervösa och fnissiga inför varandra.

 

Vi började umgås allt mer, familjerna emellan. Både jag och Amanda kom att bli mycket förtjusta i både Sigge och Malin. Det var middagar och vi klädde upp oss och vi åt och drack. Det var en magisk tid vårt liv, den tiden när vänskapen med Sigge Eklund och Malin utvecklades.

 

 

Det dröjde bara ett år eller två tills jag uppfattade honom som en av mina bästa vänner. Men det var först i våras som vi började jobba tillsammans på allvar. Vi började spela in en podcast och kärleken till den förenas oss ännu mer. Vi är verkligen otroligt förtjusta i att kunna ses en gång i veckan och prata om det vi funderat på.

Nu finns ett nytt avsnitt ute.

Ni kan lyssna på den via iTunes genom att kllicka HÄR.
Ni kan lyssna på den via webben direkt genom att klicka HÄR.
Ni kan lyssna genom det som kallas RSS genom att klicka HÄR.

Hoppas ni gillar den!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB