Startsida / Inlägg

Jag och min förställning!

av Alex Schulman

Nu är det alltså ”officiellt” att jag ska göra en föreställning på Maxinteatern i vår. Den heter Älska mig och handlar kort och gott om bekräftelsebehov! Ni kan läsa mer om föreställningen i en artikel som finns HÄR. Sigge Eklund regisserar och vi sitter nu på Grand Hotel i Lund och går igenom de första utkasten till manus. Det ska bli otroligt roligt att göra detta – och helt vidrigt, naturligtvis, att stå på en scen för första gången på det här sättet.

Jag är rädd för allt möjligt i det här projektet. Men mest rädd är jag nog för att det ska bli helt tomt på teatern, att jag sitter i logen precis före premiären och hyperventilerar och daskar mig på kinderna och spolar kallt vatten i ansiktet och stirrar in i spegeln och skriker ”KOM IGEN NU ALEX” och så kommer producenterna Agneta Vilman och Lasse Karlsson in i logen, de kliar sig i huvudet och ser lite förlägna ut och säger: ”Känner du att du vill köra för de fem personer som sitter där ute eller vill du att vi ställer in?”

Biljetterna släpptes i alla fall idag. Ni kan väl komma och titta?

Ni kan köpa biljetter HÄR.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB