Startsida / Inlägg

Om 30 minuter är jag hemma

av Alex Schulman

Sitter på tåget från Göteborg, har spelat in ”Mia på Grötö” hela dagen. Det är Mia Skäringers talkshow som kommer på TV4 vad det lider. Jag var gäst i programmet tillsammans med Maria Lundqvist och Jonas Gardell och jag skulle vilja ge er ett foto, men jag vågade inte ta fram kameran, vågade inte stå där och riskera att mötas av suckar och de här kända människornas prat om ”integritet” och ”snälla, låt mig få vara privat en enda gång, tack så hemskt mycket.”

Nu sitter vi på tåget, vi spelar Rumble mot varandra. Jag förlorar hela tiden mot Gardell, men vinner mot Maria Lundqvist. Jag vill vara hemma nu, saknar min familj, ska pussa Amanda när jag kommer hem och krama Charlie så länge att hon vaknar och blir vred och suckar ”sluta”.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB