Startsida / Inlägg

Det är ingen konspiration!

av Alex Schulman

Man läser ofta i fiktionen om hur människor drömmer och så uppstår något ljud i den vakna världen som blir en del av drömmen. Jag har aldrig varit med om detta och trodde att det kanske kunde vara en konspiration, att någon, möjligen hela världen, försökte lura mig.

Men idag när jag tog en tupplur så hände det!

I drömmen. Jag åt lunch med TV4:s presschef Jennifer McShane. Jag berättade för henne om ett eksem som uppstått på mitt vänstra ringfinger och så visade jag upp eksemet och jag frågade om hon hade sett något liknande förut. Och hon svarade jakande med stängd mun: ”Mm.”

Och jag väntade på en fortsättning, men återigen sa hon: ”Mm.”

Och jag tyckte hon började uppträda konstigt. Så jag sa: ”Vad menar du?”

Och hon sa:”Mm.”

Och hon sa det igen och igen och igen och igen och jag blev orolig, kanske hasde hon blivit galen. Och så vaknade jag av att Amandas telefon ringde med vibratorn på och vibrerandet mot bordet påminde om ett ”Mm” och då tänkte jag: ”Det var ingen konspiration! Det händer alltså!”

Äh. Vad skulle ni veta detta för. Tråkigt. Och orkar inte sudda heller. Vi kör ut den.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB