Startsida / Inlägg

Mitt senaste dygn i bilder

av Alex Schulman

Jag fick hjälp av Mats på jobbet att skjutsa Charlie till dagis på morgonen, så jag satt bak med henne i bilen och då tog hon kameran och krävde att jag skulle räcka ut tungan. Så min telefon är fylld av 50 eller 60 sådana här bilder.

 

Jag åkte tillbaka hem för att kontrollera hur bygget av vår öppna spis går. Ja! Vi håller på att bygga en sån. Jag valde en firma som heter Tätarna av EN ENDA anledning – på hemsidan stod att de var ”stolt sponsor till AIK”. Jag måste säga att jag blev lite förvånad när det stod en obehaglig djurgårdare i mitt vardagsrum.

 

Nu är den öppna spisen snart klar! Den ska ju putsas i vitt och så tänkte vi lägga på en trästuckatur på fronten eller nåt sånt.

 

På kvällen när vi hade lagt Charlie så gjorde jag det jag alltid gör på fredagar. Jag sätter mig i bastun och lyssnar på min Hannah och Amandas Aftonbladet-podcast. (HÄR finns avsnittet)

 

Och samtidigt som jag bastar så badar Amanda. Så vi kan sitta och vinka till varandra!

 

Sen släckte jag törsten med en öl och åt en liten ost och lite korv. Och lyssnade klart på podcasten samtidigt som vi gjorde mat.

 

Sen kollade vi på X Factor. Vi tyckte om det! Det var så påkostat! Dansare och ljusshower och sånt! Och Ison i juryn är en ny favorit. Han har så genomläckert utseende. Filmstjärnekvalitet. Han skulle kunna vara med i The Wire!

 

Sen somnade vi och Charlie vaknade klockan sex imorse. Och det var ju inte så roligt! En två timmar lång väntan tills Jesper Börjesson börjar på Nyhetsmorgon. Jag och Charlie åt youghurt och blåbär.

 

Man får ta det goda med det onda. Ju tidigare man vaknar, desto godare blir den första koppen kaffe på morgonen. Denna kopp smakade därför fantastiskt.

 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB