”Juventus lägger försvarsaffär på is”

Det verkade som att Juventus gjort klart med en ny vänsterback. Den italienska klubben var överens med såväl Guilherme Siqueira, 29, som Atlético Madrid – men då valde Juventus att lägga affären på is.

Enligt Gianlucadimarzio.com vill klubben vänta med att slutföra affären av två anledningar. Den ena anledningen ska vara att klubben prioriterar att få in en mittfältare medan den andra är situationen som uppstått med Alex Sandro, 24.

Den brasilianska försvararen ska inte vilja förlänga sitt kontrakt med Porto och Juventus ska därför se möjligheten att locka över försvararen som skulle kunna bli en viktig del även för framtiden.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier