”Napoli i förhandlingar med Udinese och Porto”

En andra plats i Serie A innebär att Napoli den kommande säsongen kommer spela i Champions League. För att klara av spelet i Europa och ta upp kampen med Juventus hemma i Italien, är klubben i förhandlingar med flera spelare.

Enligt GianlucaDiMarzio.com pågår förhandlingar med Porto kring den mexikanske mittfältaren Héctor Herrera, 26. Napoli ska ha lagt ett bud på 140 miljoner kronor plus bonusar, men Porto ska vilja ha mer för mittfältaren.

De förhandlar även med Udinese kring den polske mittfältaren Piotr Zieliński, 22, och har visat intresse för den schweiziske högerbacken Silvan Widmer, 23. För att få ner priset på Zieliński ska Napoli vilja inkludera någon/några spelare i affären.

I anfallsväg är Napoli intresserat av Serie B-succén Gianluca Lapadula, 26. I anfallarens fall lär dock ingenting ske förrän Pescara spelat färdigt sitt playoff till Serie A.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier