Startsida / Inlägg

Två nya rekord för mig

av Ola Brandborn

Jag är nere i Campione och spelar (eller rättare sagt spelade) European Masters, åkte ut väldigt sent igår (första dagen) då jag turnade nötterna, motståndaren rivrade ännu mer nötter och jag överspelade handen. Så kan det gå…

Men jag hann med att sätta två rekord i går, tror jag. Det första var när jag hämtade ut hyrbilen, för att köra från flygplatsen till Luganosjön. Det tog inte mer än två minuter, så var jag helt vilse. Jag brukar tappa bort mig, men inte så snabbt… Hittade inte ens motorvägsavfarten! Sjumilasträckan tog tre timmar – men jag njöt av varje minut! Det är inte klokt vad vackert det är här. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: Jag är tacksam som fanken för pokern som taigt mig världen runt.

Rekord två var att jag slog ut en gubbe i första handen i tävlingen, det har jag aldrig gjort förut. Preflop hade jag dam-knekt och fick betala 100 extra i big blind för att se en flopp (startstackar 20.000 och entimmesnivåer). Floppen var trehändat och blev Kung-nio-tre. Nu kostade det 250 tävlingsmarker att köpa hålstegen… Tia på turn och jag överbetade 1500 in i 1100-potten. Fienden gick i fällan, men på vilket sätt sedan! All-in skrek Italienaren, stoppade in 20.000 och fick resa på sig. Tre personer hade inte ens hunnit sätta sig ner vid bordet när dealern försiktigt fick ropa ”Player Out” – tävlingsledaren var inte ens klar med sitt invigningstal!

Idag var jag ute och körde bil i Alperna. Ta mig tusan vilken fantastisk miljö. Går inte att beskriva med ord, ni får se på bilden.   

ola_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Elin Wieslander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB