Startsida / Inlägg

Två svenskar på Finalbordet i EMOP

av Ola Brandborn

Tydligen är det två svenskar på finalbordet i EMOP. Heja Mats och Kalle!

Själv spelade jag en Sit& Go med bland annat Dregen från Back Street Boys, eller vad nu hans pojkband heter. Bara att erkänna att man är i fel branch, Dregen hade fullt med railbirds som tindrade med ögonen. Ett exemplar råkade komma med i bakgrunden när jag fotograferade fyrfaldige SM-mästaren Lars Kjestrup.

Lars Kjestrup 

Lars hälsar att nästa gång vi ses så blir det på pokerförbundets SM på Malta. Pafs satelliter drar igång om drygt en vecka, vi tänkte skicka mellan 15 till 20 spelare i år. Det kommer nog bli en väldigt rolig resa!

Innan dess så ska jag som sagt till Las Vegas, men även en tur till Spanish Poker Tour i Augusti, då jag dels ska spela själv, dels ta hand om våra kvalspelare. Spanien i sommar låter varmt och soligt, ska bli kul det med!

ola_8bit.png

 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB