Startsida / Inlägg

Ännu en dag i världens galnaste stad

av Jens Jadbäck

Igår blev det jobb, poolhäng, Rio och turre. I den ordningen. Våra spelare ligger inte särskilt bra till men en vidare till dag 2 i alla fall. Idag ska jag muntra upp gossarna med lite gocart och sedan kör vi en repris på sjurättersmiddagen på L’Atelier. Jag vet, man ska prova nya saker men den middagen var bara så jävla (ursäkta) fantastisk att det måste upplevas igen dagnammit.

Vi har haft stor problem med att hitta vettig frukost här i krokarna. Buffé känns inte lönt när man bara dricker en kopp kaffe till frukost. Usch vad kaffesugen jag blev nu, men skitsamma. Vi knatade över till Bellagio imorse för att fixa biljetter till Cirque du Soleil showen ”O”. Dessvärre slutsålt tills ikväll och imorgon fanns det inga bra platser. Ska försöka med KÁ på MGM istället, en show jag faktiskt hellre vill se.

Vi intog istället buffén på Bellagio som mirakulöst nog var helt fri från kö. Den får helt klart godkänt men Planet Hollywoods Spice Market håller fortfarande förstaplatsen.

DSC02788.JPG
Bellagio by night

Igår var vi fem svenskar som ställde upp i Caesar’s Palace $150 turre. Det var iskallt för allihop och efter fyra timmar åkte alla ut med mindre än fem minuters mellanrum. Alla utom jag såklart. Jag var också iskall men fick (som vanligt) dra ut och dessutom trippla i en pot.
Ytterligare tre timmar senare gör jag ett dåligt spel med min genomsnittsstak och blir tvungen att ställa in med A-9 en kvart senare. Blir synad av AQ och så var den resan över.

Jag slutade på 30:e plats av ca 200. Jag prenumererar på 30:e-platserna på Caesar’s. Av fyra spelade turrar har jag kommit mellan 28:a och 33:a i tre och åkt ut tidigt i en. Vanligtvis är det 18 prisplatser men snart är det dags. ”Soon my pretties, soon”.
Lyckligtvis är jag ett par hundra plus på cashgamet efter min vidirga utdragning i förrgår. Dessutom hade jag ju lite procent i Lisa när hon klonkade så jag frirullar fortfarande kvalklonken vilket jag troligen borde vara nöjd med.

Här kommer förresten en unik bild på Bobby’s Room från Bellagio.  Det är där de riktiga highstakes proffsen sitter och lirar. När vi var där var det bara ett fattigt $500-$1000 No Limit game igång. Besvikelse. Rummet ligger precis nedanför tvapparaten i den här bilden.

DSC02795.JPG

Nu dags för gocart!

jens_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB