Startsida / Inlägg

En rolig dag!

av Jens Jadbäck

Vi får be om ursäkt för den sena uppdateringen. Jag kom på att Ola är på väg hem, Erik är på väg hit och Dybban just har kommit hem och säkert sussar gott. Därför får jag axla ansvaret.

Vi har kört på ett varannandagsschema när det gäller förmiddagarna. Antingen shopping eller poolhäng. I förrgår blev det shopping och Ola körde oss till den södra Outleten. Väl där skuttade flickorna Lisa och John iväg till butikerna medan jag och Ola höll oss runt food courten.
Allting är så otroligt billigt på dessa Outlets. Vad sägs om ett par Converse för $29, eller ett par Levi’s jeans för $20? Vi höll oss dock i skinnet, det är ju långt kvar på resan och dessutom ska det shoppas hejvilt i New York på hemvägen. Några par skor och tröjor blev det till slut.

Efter shoppingen blev det en snabb dusch på hotellet då John hade bokat in oss för middag på L’Atelier de Joël Robuchon, en fransk restaurang som belönats med en stjärna i Guide de Michelin.
Ola och jag körde en sjurätters medan de andra provade på en trerätters. Bästa. Maten. Ever. Förväntningarna var högt ställda men både mat och vin var himmelskt! Restaurangen finns på MGM och rekommenderas starkt!

DSC02820.JPG

Efter käket gick vi på CSI: The Experience, en rolig liten upplevelse där man fick leka Grissom och lösa ett fall. Man kom först till en brottsplats där det gällde att samla in så mycket bevis och ledtrådar man kunde. I vårt fall var det en bil som hade kraschat in i ett hus, men det fanns totalt tre olika fall man kunde välja att lösa.
Efter ett besök på brottsplatsen åkte man iväg till labbet för att processa bevismaterialet. Slutligen fick man vara med vid en ”obduktion” för de sista ledtrådarna och sedan gällde det att lösa fallet.

Lite väl enkelt för en pokerspelare kanske men en kul grej att göra med kompisarna. CSI: The Experience ligger även det på MGM Grand.

DSC02836.JPG

Därefter bar det av till New York, New York där vi åkte bergochdalbana och lekte i arkadhallen. Med oss under kvällen hade vi en lokal Las Vegasbo, ingen mindre än Olas kompis Erin. Värdefulla tips delades ut och nu vet vi ännu mer om do’s and don’ts i Las Vegas!

Efter att Erin och Lisa dansat loss avslutades kvällen på Shadow Bar på Caesar’s Palace och vi kunde äntligen konstatera att vi nog var i rätt rytm och det gav utdelning redan nästkommande dag.

DSC02848.JPG

Fortsättning följer…

jens_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB