Startsida / Inlägg

Las Vegas

av Jens Jadbäck

Det har hunnits med mycket i den vackra staden. Dock inte så mycket spelande som jag trodde att det skulle bli men det gör absolut ingenting, Las Vegas har så mycket annat att erbjuda, tro det eller ej. Dessutom är det 10 dagar kvar innan vidare färd till New York och lite välbehövlig semester.

I år har vi verkligen satsat på restauranger. L’Atelier på MGM har jag redan skrivit om och det blir nog ett besök till där med ett gäng VIPs.
Det har varit dubbla grillfester och igår firades 4:e juli på Tao, en asiatisk fusion restaurang på Venetian. Vi hamnade för övrigt till slut på ”V” som rekommenderas varmt. Klubbarna är överfulla den 4:e juli och det är ju inte särskilt roligt att inte kunna röra sig ens en millimeter i folkhavet. Dock var det alldeles lagom med folk på ”V”.

DSC02859.JPG
Beijing Noodle No. 9 på Caesar’s Palace

Den 11:e börjar ett $1000 event på Caesar’s och vi försöker sikta in oss på det. Det är en hel del shopping som ska klaras av också.
Annars är det vanligt VIP-göra. Springa med allsköns adaptrar, pengar och bokningar åt ungdomarna samtidigt som man försöker se till att det inte bara blir poker för gossarna som ju ofta hellre sitter vid cashgamebordet än upplever staden.

Nu efter 4:e juli är poolerna öppna igen så det kanske blir ytterligare en Cabana Day som ju var helt otroligt lyckat sist. Så ni som är i Vegas och läser detta, hör av er om ni är sugna på en dag i solen!

cabana.jpg

Ska verkligen försöka blogga mer men nätet är periodvis väldigt segt så det vanliga jobbet måste få prio. Nu ska det jobbas vidare, det är ju trots allt måndag morgon här.

jens_8bit.png

 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB