Startsida / Inlägg

The Three Haves

av Jens Jadbäck

Eller de tre haven. I förrgår var det NordicBets Cabana Day på Caesar’s Palace och en hel del folk dök upp, bland andra Martin ”Franke” von Zweigbergk från Pokerlistings. Hans numera världsberömda tatuering blev det stående skämtet.

Egentligen var det en klassisk fyllegrej. I unga år fick Franke för sig att skaffa en tatuering medan han var bra på kanelen, och det trots att han tidigare lovat sig själv att aldrig gadda sig.
Han vinglar således in hos en tatuerare med en stark vilja att sätta sig under nålen. Han väljer efter kort betänketid ett sjömansmotiv – ett ankare. I detta ankare vill han pränta en text som får honom att verka sjömannamässig.
”De sju haven” har ju alla hört talas om, även Franke. Han kunde dock inte komma ihåg hur många hav det var eller ens vad hav heter på engelska.

Så hur många hav finns det? ”Three” tyckte tydligen Franke i sitt berusade tillstånd. Vad heter hav på engelska då? ”Have” [hejv] kom han fram till. Resultatet ser ni nedan, ett ankare med texten ”The Three Haves”.

TheThreeHaves.jpg

DSC02747.JPG
Pool Players

Som den goda människa Franke är bjöd han in oss till en grillkväll på Pokerlistings ranch strax utanför staden. På ranchen fanns ett Black Jack bord som jag genast bemannade som bank. Dessvärre var jag iskall med bankmått mätt och gick bara break even.

Det grillades entrecote och sällskapet får tio av tio stjärnor. Efter partajet bar det av till nattklubben på Encore men pga av en olycka på strippen fick vi vänta bra länge på resten av sällskapet. Vi valde istället att gå hem och sova i syfte att ladda för 4th of July som är imorgon.
Vad som händer då är ännu ej bestämt men Mackan har bestämt sig för att köpa en alligator. Vi får se hur det går med det men alla förutsättningar för en riktigt grym Vegashelg finns!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB