Startsida / Inlägg

Ola goes online

av Ola Brandborn

Nu går fan på torra land, Ola har skaffat en ”modern telefon” och ska börja Twittra från SM på Malta nästa vecka. Alltså, att jag skulle leka med modern teknik är lika sensationellt som att exempelvis Norinder skulle gå på knypplingskurs eller Jens börjar banta.

Anyway, twittern heter PokerSM2010 och kommer vara lite allmän rapportering från SM. Jag har inte planer på att konkurrera ut de vanliga rapporteringarna, men jag kommer ge chipcounts från de bord jag själv spelar vid, och skvaller kring vänner och bekanta i tävlingen. Förhoppningsvis får jag upp twittern här i högerkanten, om nu någon skulle tycka att det är intressant om någon polare hamnar vid samma bord som jag.

ola_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB