Startsida / Inlägg

Svart.

av Simon ”Dybban” Lindell
hog_svart_2190.jpg

Ja, ni kanske undrar var det där ska föreställa? Är det ett flummigt konstverk? En natthimmel? En trasig kamera? Näe, ibland är det så enkelt som det ser ut. Det är färgen svart. Svart som den här dagen. Svenska befolkningen har bevisat att vi består av minst sex procent idioter. Någon annan som fick Gollum i tankarna när Jimmie Åkesson drog sitt segertal och visade ett kletigt vinnarsmile?

Helgen som annars började så bra med Pokerakademien 2010 i Göteborg där trevliga Peter Bertelsen röstades fram till årets pokerpersonlighet. Och där jag fick äran att växla några ord med fantastiska anekdotmaskinen Dan Glimne och även mottaga ett litet pris ur hans fasta hand för Sverigerankingen 2009. Dan hade kvällen till ära pokerfluga, pokerhängslen och pokermanschettknappar. Jag ville gärna byta till mig flugan mot min nya slips, men eftersom Dan är stor samlare av pokerartiklar blev det aldrig aktuellt.

För övrigt verkar det som om Jens har kontrakterat ”det bästa namnet som finns att sponsra till SM”. Konstigt att han inte hör av sig till mig och frågar om JAG verkligen vill/har tid att spela SM innan han går ut med sådan information?

Ikväll ska jag trösta mig med en 500kr rebuy på Cosmopol i Göteborg. Väl mött!

simon_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB