Startsida / Inlägg

Inför Finnkampen

av Ola Brandborn

Dybban konstaterade i går på att jag skrivit fyra reklaminlägg på raken. Här kommer ett femte: Vi har denna morgon beslutat att vi kommer att skänka motsvarande summa pengar till ett välgörande ändamål som den högst placerade Paf spelaren i Pokerfinnkampen drar in under helgens turnering. Vi hade tänkt att låta våra kunder/läsare bestämma det välgörande ändamålet. Så skjut på med vart du vill att vi ska skänka eventuella pengar i kommentarerna, så ska jag föra det vidare till de som räknar slantarna. Pokerfinnkampen börjar på fredag, så deadline är någon gång på fredag kväll.

Hur kunde våra förfäder föresten flytta upp hit till Norden? Hur kallt var det inte på vintrarna utan element och tätade fönster? Jag har en pokerkryssning bokad i januari från Miami och söderut under en vecka. Gissa om jag är glad för det, jag vill verkligen bort från Sverige just nu.

ola_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB