Startsida / Inlägg

Åka båt

av Ola Brandborn

Äntligen lite semester, nu drar jag på en kryssningsresa. Oasis by the Sea är världens näst största kryssningsfartyg, som får Ålandsbåtarna att likna finnjollar. Systerfartyget Allure of the Seas är fem millimeter längre, tydligen var det prestigetävling mellan kaptenerna om ven som skulle ratta världens största kryssningsfartyg.

Jag flyger med Virgin Atlantic från London till Miami, och sedan tuffar vi runt i Mellanamerika i en vecka. Det är Ladbrokes pokertävling jag ska besöka, vann paketet för nästan ett år sedan i en nätsatellit. Tre pokertävlingar är inplanerade, och ett par strandhugg. Hemflyget blir med United till Chicago, och sedan SAS över Atlanten. Med alla flygpoäng jag lyckats grinda ihop över åren har jag lyckats få uppgradering för mig och mitt resesällskap till Upper Class på ditvägen och business på hemvägen över Atlanten. En riktig nötresa med andra ord.

Vi hörs igen i februari. 

ola_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan D Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB