Startsida / Inlägg

Team Pro Sit and Go utmaning

av Sofia welllbet Lövgren

Befinner mig i Turkiet och vädret har varit riktigt uselt idag så jag har kunnat grinda lite online utan dåligt samvete.

För er som inte vet hur det ser ut med 3D-poker som jag spelar online kan jag visa ett exempel från en Sit and Go turnering som var lite kul på PKR.com. Det var en utmaning med 7 amatörer som hade vunnit kvaltävlingar, mig själv och 2 Team Pro kompisar. Turneringen föregicks av psykningar och sidebets och vi var överens om att den som vann hade skryträttigheter minst en vecka efter. Alla utom jag är killar även om någon har valt en kvinnlig avatar. Ni kommer snabbt att se vem som är jag. Ni förstår att det var prestige mellan oss så se vem som vann här.…

welllbet.com/videos/prosng_30july/

bylinjevinett_sofia2.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB