Startsida / Inlägg

Årets frisör

av Jimmy Jönsson

Känns aktuellt att börja med att min syster lyckades riva hem titeln årets frisör återigen då detta skedde helgen som varit. Ja för hon har faktiskt lyckades med bedriften redan 2010. Då tror ni säkert att det är en minimal grupp som ställer upp varje tillfälle men så är inte fallet. Minns jag siffran rätt stod 350 bidrag på startlinjen i årets upplaga. Av dessa valde juryn ut tre som fick chansen att åka upp till Stockholm för att ta på sig kungakronan av frisörer. Camilla som min syster heter tillika årets frisör, tävlade totalt i tre nomineringar och tog hem titeln i alla tre! Årets avant garde, årets dam och slutligen årets frisör. Stor slam helt enkelt, väldigt imponerande och extremt roligt att få vara med. Att få se glädjen och lyckan, när man vet hur mycket tid det ligger bakom.

Vi hade såklart tänk oss att fira detta natten lång men en del i vinsten var att deltaga i tv4s nyhetsmorgon dagen efter. Detta innebar för fröken Jönsson att klockan hamnade på 06. Det kändes då mindre akutellt att komma dit med rödsprängda ögon och göra ett Kleerup-framträdande i sändningen (http://www.youtube.com/watch?v=hlTXLO4Jgx4).

Imorn bär det för undertecknad av till Unibet Open nere i Cannes. Efter ha fått uppleva Sveriges förvandling från en skön sommar till en rå höst. Känns det lite extra bra att ta och plussa på termometern 10 grader och sudda ut molnen mot lite sol.

Vill ni läsa mer om Camilla och hennes fotograf (Leonard Gren) har de båda hemsidor:

http://www.camillajonsson.com/

http://www.leogren.com/

 

IMG_3202

bidrag_webben_dam2

bidrag_webben_avantgarde2

byline_jimmy_jonsson
 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan D Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB