Startsida / Inlägg

Lunchdejt med Brandborn

av Lina Olofsson

Idag var jag i stan. Trots att jag bor typ supercentralt i Stockholm är det inte ofta jag tar mig in till stan men en lunchdejt med Ola Brandborn går bara inte att säga nej till!

Jag och Ola ska hålla låda på klubbkonferensen som Svepof kör i helgen. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Föreläsningar, paneldebatter och en massa workshoppande är vad helgen kommer att bjuda på för alla klubbar som kommer och jag tror det är ytterligare ett viktigt steg för förbundet att ta. Att visa hur mycket klubbarna betyder för pokersverige och att förbundet är här för att hjälpa dom på de sätt vi kan.

Var uppe och hälsade på hos Paf också. Shit vilka lokaler! Och så personalen. Men det visste jag ju redan! Sen att de hade ett routlettebord mitt i kontorslandskapet säger väl allt?!

12065_10151618414132097_1204745043_n

Hur som så tror jag att kombon jag och Ola blir bra. Vi har båda extremt mycket erfarenhet av föreningar med vår mångåriga bakgrund som bridgespelare och efter att ha slagit våra kloka huvuden ihop så tror jag det blir ett bra upplägg. Det lär i alla fall inte bli som senaste gången vi spelade bridge ihop. Då var jag 13 eller 14 år. Jag höll på att få honom avstängd från förbundet. Jag råkade vända i fel färg trots att han markerat så tydligt och bra men vägrade självklart erkänna min miss 😉 På den tiden hade även MrB blå tuppkamm efter att ha blivit nollad på KTH. Good old times!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB