Startsida / Inlägg

Ny karriär?

av Jimmy Jönsson

Idag är det torsdag, ja i alla fall när jag skriver det här. Torsdagar kl 21 brukar jag infinna mig i en idrottshall och spela innebandy med ett kompisgäng. Så var det även ikväll och tur var kanske det. En timme innan träning har ett högt spel precis hoppat igång. Det är en jättefisk som sitter och klickar lite. Jag får syn på gejmet och sätter mig snabbt som attan på kölistan. Jag hamnar först och som ni säkert förstår är det jag som ska in i hetluften om någon lämnar. Jag sitter och väntar samtidigt som pengarna flyger till höger och vänster. Men ingen lämnar, alla fyller bara på sina hårt beprövade bankrullar. Jag bestämmer mig då för att spela innebandy istället för att sitta och titta på färg som torkar i onlinepokertappning.

Två timmar senare har jag raska steg på vägen hem och sprintar hem mot datorn i hopp om att eventuellt vara först i kölistan. Jag ser helt enorma stackar och personen som var bakom mig i kölistan är inte ens kvar på bordet. Jag får sedan höra av folk som tittat på bordet att ”min stol” backat närmre 500k sek och personen snällt fått kasta in handduken. Sen påstår folk att det är dåligt med pengar i innebandy. Med det sagt är det väl bara att konstatera att jag är Sveriges bäst betalda innebandyspelare.

byline_jimmy_jonsson
 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB