Startsida / Inlägg

Sat in och cash i WPT Highroller!

av Diana Svensk

Halla,

Hoppas allt ar bra med er 🙂

Sjalv ar jag helt slut, har precis avslutat WPT-veckan har i Sydafrika med spel non-stop. Tror nog inte att nagon slar mig i antal spelade timmar haha, nar det inte var en turnering rullande satt jag vid cash game borden (maste ju ta chansen nar de for en gang skull ar lite hogre – men lika galna – har i Johannesburg).

Unknown

 

 

 

 

 

Hojdpunkten pa veckan var helt klart att jag satellitade mig in till Highrollen och lyckades ta mig till finalbordet och sluta pa 6:e plats for en cash pa R139k, vilket inte alls ar fel efter en frirulle 🙂 Cash Game gick ocksa bra, hojdpunkten dar var nog att jag lyckades bluffa bort ett pro i en 60k pott – och jag tror alla vet hur bra det kanns att komma undan med mega bluffen da och da 😉

Overlag dock far jag val saga att mitt spel var lite… Meh. Jag ar stolt over hur jag spelade i satelliten, kan inte saga att jag gjorde nagra misstag direkt och krossade Heads Up matchen. Men nar det kommer till Main Event och Highrollern kanner jag att jag kunde gjort battre ifran mig. I Main Event tripplade jag upp tidigt men kande att jag gjorde lite sma misstag och kanske tappade mer stack an jag borde ha gjort. Jag akte ut med topp-tva par vs set, i en situation nar jag kanner att jag kanske, kanske kunde hitta en fold. Min motstandare var en duktig, aggressiv spelare som oppnade manga potter, jag har drygt 60bb och han tacker mig. Han oppnar utg med  44, foldat till mig i BB, jag synar med KsJs. Flop kommer Kh4s6s. Killen cbettar, jag synar –  ratt standard so far. Turn kommer Jd – och jag kanner val att det ar har mitt beslut kommer ocksa. Killen bettar nu pott – vilket ar valdigt, valdigt stort for att vara i turnering. Storleken pa potten gor ocksa att bet storleken pa river-bettet kommer ge mig pot odds som gor det (i min asikt) valdigt svart att folda till en river-shove. Jag tankte igenom allt det har i situationen och jag ar valdigt tveksam till om en duktig spelare anvander den har storleken med nagot annat an en notig hand. Men jag tankte ocksa att det har ar en duktig spelare och det kanske ar mojligt att han gor det har med ett drag just for att det ser sa starkt ut och jag alltid foldar Kx och varre. Efter att tankat ett tag bestamde jag mig iaf for att ga med handen och shova – om jag anvander den har storleken med ett combo-drag tror jag anda inte att han bet-foldar sa lika bra att fa varde nar jag kan. Blir synad av ett set av 44… Jag vet att det ar latt att saga i efterhand och hade han valt en annan storlek pa turn ar det nog en shove 100% av gangerna men men :/

Men anda, kan inte klaga, plussade bra pa veckan 🙂 Nasta manad bar det av till Vegas igen for 3 manader och da blir det turrar dygnet runt, ah jag ar sa pepp!!

Hors snart 🙂

Kram

D

Ps. Min standard dator med svenskt sprak ar tillbaka tills dess, hoppas ni kan ha overseende med avsaknaden av vara svenska bokstaver denna gang 🙂

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB