Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Åsas första vecka PT online

av Anna
asa2.jpg
Åsa efter svettig löprunda.

Jag blev så stolt och GLAD för Åsas skull när jag läste det här mailet efter hennes första vecka PT-online med mig. Till och med midsommarafton har hon karat med bravur, trots att jag gav henne fritt att äta vad hon ville. En riktig fajter. Läs och inspireras: 

Hej Anna!

Hoppas helgen varit bra. Det såg o lät som det på din blogg 🙂

Min har också varit bra. Midsommar gick över förväntan på matfronten. Kunde motstå alla frestelser som fanns och det var många! Hade med god och matig sallad och så grillade vi gott till det. När de andra åt tårta, nöjde jag mig med jordgubbar.

300-passet var grymt! Hjälp vad vi svettades ute i trädgården jag och mannen. Vi hade enorm träningsvärk kan jag säga, det brukar han sällan ha. Fick även hjälp av honom på löpningen igår. Lämnade dottern hos farmor och sprang runt sjön – så otroligt vackert!

Provade imorse att mäta och väga mig: -2kg, -4cm på midjan och -2cm på rumpan. Jättenöjd! 🙂

Nu är första veckan avklarad. Jag känner mig pigg, glad och redo att ta mig an vecka 2. Är bara maten planerad i förväg så känner jag att det flyter på bra. På kvällerna har jag fått endel gjort, istället för att fasta i ”fika framför fotbollen”-härvan. Satt upp nya gardiner, börjat rensa garderoberna, strykit… Man måste ha lite planer liksom.

Tack så mycket för denna första vecka, vi hörs!

Kram Åsa  

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Kristina Jeppsson, Jenny Åsell och Elvira Barsotti.
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB