Startsida / Inlägg

DD-Tips Jägersro

av MLipovac

Jägersro står för kvällens tävlingar och vi får se några riktigt fina lopp, jag tycker båda dubbel loppen håller bra klass. Har hittat mitt singelstreck i inledningen men vill varna för att han kan strula till det för sig själv, jag litar på honom ikväll och streckar. I avslutningen plockar jag faktiskt med alla och hoppas på en lågprocentare. Häng med!


DD-1 (2140m auto)

I inledningen singelstreckar jag som sagt strulige 2 Super Photogenic som jag tror har bra chans att leda detta hela vägen om han sköter sig. Senast slog han sig på knän och galopperade, man ska köra med knäkappor ikväll för att undvika att det händer igen. Ni kanske undrar varför spikar han en så strulig häst? Jo, han har faktiskt startat på Jägersro tre gånger och fungerat alla gånger, dessutom har han vunnit dem tre gångerna och jag tror inte det är någon tillfällighet. Han trivs bra på underlaget och jag tror att Kim hittar ledningen ikväll och då blir han väldigt svårslagen. Vi blundar i starten och sedan hejar vi in honom!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen väljer jag faktiskt att plocka med alla hästar, nästan hela fältet årsdebuterar och jag tror det kan smälla till. Tipset går till Lutfi Kolgjinis 9 Robinia Face som har lopp i kroppen och har kapacitet att runda detta fält. Hon fick en jobbig årsdebut senast och är hon inte märkt av den utan istället framflyttad då tror jag hon har bra chans trots bakspår. Sen kan man inte klaga på formen stallet har heller. 3 Schatzi Fayline tror jag har mer att visa hos Veijo, nu har hon fått träna på och gör årsdebut. Veijo brukar ha det påställt direkt och jag tror hon fäller många till slut. 5 Luck Is Back är spetsfavoriten i loppet, blir hon inte för het i ledningen så kan hon leda länge. Joakim Lövgrens duo 1 Looks Likeaqueen och 7 Unter Uns är två drag som kan ställa till det för dem betrodda. Den förstnämnda har tränat på bra och Jocke tror på henne denna säsong, är inte med från start men gynnas av litet fält. Den sistnämnde tror jag mer på, hon stångades i tuffa sällskap förra året och har kapacitet. Stämmer det någorlunda för någon av dem under vägen så kan dem skrälla. 6 Danedream är inte så tokig som resultatraden visar, får hon sitt lopp då är hon med där fram. Plockar också med 2 Una Blessed och 8 Ultra Bright.


Dagens Dubbel-förslaget: 8 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Super Photogenic

DD-2: 1,2,3,5,6,7,8,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Super Photogenic

DD-2: 9 Robinia Face

Spelstopp på DD är 20.53

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB