Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Solvalla och Jägersro delar som förra veckan på V86 tävlingarna ikväll. Tycker man fått ihop en intressant omgång där det inte finns några klara singelstreck som jag ser det, har hittat två tänkbara som jag går på och sedan ett par drag som inte får glömma. Det ska vara uppehållsväder på båda banorna vilket underlättar för innerspåret, förra veckan blev det tungt men ikväll får vi säkert se några spetsvinnare på båda banorna. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

3 American Dream (V86-2) har i stort sett bara gjort bra lopp sedan hon kom från Finland. Bra vid segern näst senast och senast var hon bra som två efter tungt lopp. Är hon lika bra ikväll då tror jag hon vinner. Favoriten på förhand blev struken vilket var tråkigt då den drog streck, jag tror Henna tar hand om ledningen tidigt och sedan spårar varje meter av loppet.

1 Sevilla (V86-7) har varit ute i tuffa gäng på slutet och håller toppform. Inner­spåret har han försvarat förut och skulle han göra det igen är nog loppet över. Jag tror att han har bra chans även om det inte skulle lyckas, Lövgren får hitta ut och sedan är han en av de bästa hästarna i fältet om inte den bästa. Visst är Riordans nyförvärv lite intressant men jag tror Sevilla är hästen att slå.

Dragen

5 That’s Art (V86-1) har varit ute mot tufft motstånd och fått hårdhet. Senast testade han att kvala in till Derbyt utan framgång. Man testade barfota runt om senast men det gav ingen effekt då han hade problem med halsen. Denna gången kan det slå väl ut och stämmer det med positionerna tror jag han är med och segerstrider.

3 Bag’s Simoni (V86-4) håller bra form och är snabb ut, han har vunnit på V86 förut och jag hoppas man släpper ledningen ikväll. Med rätt smyglopp har han en vass speed tills lut och kan skrälla till låg procent i ett öppet långlopp.

2 Digital Track (V86-6) blir inte särskilt hårt betrodd ikväll. Hon har haft tråkiga utgångslägen på slutet och aldrig kommit in i loppet. Ikväll har hon spår två i volten vilket kan vara knepigt med Örjan fixar det och sedan tror jag han är offensiv. Hon vann på V75 från ledningen och skulle hon komma dit då tror jag favoriten får jobba. Hon är streckad på 12% i skrivande stund och favoriten 70%, det tycker jag är helt fel.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB