Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Jackpot på V86 denna veckan efter att ingen hittade alla åtta vinnarna förra onsdagen. Tycker det ser intressant ut ikväll och det finns chans att någon hittar åtta rätt och plockar hem en bra slant. Jag har hittat bästa singelstrecket i andra avdelningen, en häst som bara ska vinna. Sedan har jag även tre drag ni inte får glömma. Nu kör vi!

Ska även säga att detta blir mitt näst sista inlägg i denna blogg, kommer inte att fortsätta skriva här och den kommer tas bort. Sista inlägget kommer till helgen när det är V75. Tack till alla läsare och alla goa ord man fått om bloggen. Får se vad man hittar på i framtiden vad det gäller tips och blogg.


Tänkbara singelstreck

9 Charrua Forlan (V86-2) ska ses med toppchans i detta otroligt dåliga lopp. Visst det är kort distans, tillägg och spår fem i volten och mycket kan krångla, men jag tror Jansson kommer köra framåt direkt och sedan avgör han detta utvändigt om ledaren. Charrua Forlan brukar gå riktigt bra efter paus och jag tror han avgör detta säkert och vinner.

Roliga singelstrecket 

4 Kövras So Far (V86-8) tror jag kan leda avslutningen från start till mål. Han trivs bra i ledningen och det ser ut som han kan få bestämma tempot en bit, han är tillräckligt bra att rinna undan då och när han inte ens är favorit i ett ganska öppet lopp kan man ta ställning.

Dragen

10 Ilaria Sidney (V86-4) är en stark märr som fick ett lopp i kroppen senast. Hon har vunnit med Fernlund i vagnen förut och ikväll plockar man fram jänkarvagnen, det är ett amatör lopp vilket kan bädda för bra tempo. Det bjuder in henne och då blir hon farlig till låg procent.

7 Pyrolator (V86-6) var tillbaka efter paus senast och satt fast bakom favoriten då med krafter kvar. Med loppet i kroppen tror jag han kan bli farlig.

10 Cobbys Olifant (V86-7) tappade ­mycket mark men reparerade det på ett mycket bra sätt näst senast. Senast fick han ta en efter­längtad seger i ett breddlopp och visade att formen fortsatt är på topp. Han klarar distansen och skulle Uhrberg hitta en bra rygg blir han farlig till slut.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB