Startsida / Inlägg

V75-Tips Mantorp

av MLipovac

V75 har tagit sig till Mantorp idag och vi får se ännu en jackpot. Utdelningen idag hänger mycket på stall Kolgjinis hästar då dem är hårt betrodda, skulle dem vinna med sina hästar då får vi kaffepengar, skulle dem underprestera så kan det bli riktigt bra betalt. Jag tror att Adrian Kolgjini kör omgången bästa singelstreck. Glöm inte bort mina drag som ska ge oss lite högre utdelning. Ni hittar V75-podden och DD-förslag längre ner på sidan! Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

3 Target Kronos (V75-4) utvecklades mycket i höstas och jag tror han kommer ha en riktigt fin säsong som femåring. Han gjorde årsdebut senast i Gulddivisionen och fick med sig en fin femte plats. Med det loppet i kroppen tror jag han är mycket bättre och mot detta motstånd vinner han utan några problem. Bra utgångsläge och jag tror han leder detta runt om. Kolgjini tycket dessutom det är hans bästa chans och jag håller med!

Näst bästa singelstrecket

Djali Boko (V75-5) gör spännande årsdebut för Kolgjini och jag tror att han har väldigt bra chans direkt. I början på veckan var jag inne på att gardera honom men när jag sett provloppet han gjorde och motståndet så har jag ändrat mig. Han står för klassen i loppet och i provloppet såg han väldigt smidig och fin ut. Jag är lite orolig för starten bara för han har hoppat bort sig förut men kollar man provloppet så såg han harmonisk ut. Jag blundar första 100 metrarna och sedan njuter jag av en riktigt bra häst.

Dragen

11 Rafiki Fri (V75-1) är en riktigt kapabel häst som startar efter en lite paus. Han har ett tråkigt utgångsläge men skulle det bli lite tempo på tillställningen så har han en riktigt härlig avslutning. Det snackas om barfota fram, det ger honom en kick och jag tycker han är riktigt intressant till 5%.

9 Malkin N.O 11 Barkevious Mingo (V75-6) är två hästar man bara måste ha med. Den förstnämnda fick ett bra lopp senats och borde kanske vunnit. Han har ett perfekt smygläge idag och när man plockar av skorna på honom så går jag igång direkt. Han har varit storfavorit i sina senaste starter och är nu ”bortglömd”. Den sistnämnde har utvecklats ruggig i dem senaste starterna och ser ut som en kanon. Hittar tränaren en jänkarvagn på stallbacken idag så kan dem andra få hålla i sig. Det ser dessutom ut som att det kan bli lite kubbning från start och då bjuds båda mina drag in.

Spelstopp på V75 är 16.20

Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,9,11

DD-2: 2,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Malkin N.O

DD-2: 10 Rushmore Face

Spelstopp för DD är 18.20


V75-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB