Startsida / Inlägg

V75-Tips Romme

av MLipovac

Hoppas ni har haft en trevlig påskafton med mycket god mat, dryck och massa påskgodis. Nu ska ni få något annat gott, V75 på Romme med riktigt fina hästar. Stefan Melander och Örjan Kihlström styr utdelningen idag då dem har tre riktigt bra chanser, vi får inte heller glömma Sveriges bästa kallbod, Månprinsen A.M som gör sin andra start i år. Jag tror firma Melander/Kihlström bara vinner ett lopp då omgången bästa singelstreck kommer från dem. Ni hittar resten av rubrikerna längre ner och glöm inte heller lyssna på V75-podden med mig och Niclas. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

4 Test Drive (V75-6) var väldigt fin i årsdebuten för Melander. Han går framåt med loppet i kroppen och idag ska man plocka av skorna för första gången på honom. Det tror jag kommer höja honom ytterligare och när dem värsta motståndarna har dragit dem sämsta utgångslägena så tror jag Örjan leder runt om. Han står perfekt inne i klassen och har för lite pengar på sig med tanke på kapaciteten. Kör bara Örjan!

Chansspiken

1 Ajlexes Cubano (V75-1) vann näst senast i ett liknande lopp när han ledde runt om. Senast var han ute i finalen från ett tråkigt utgångsläge och kunde inte hämta så mycket men hade lite sparat. Nu har han fått ett perfekt utgångsläge, han är snabb ut och jag tror att Tomas kommer göra allt för att få ledningen och då är han hästen att slå. Många lopp i högre klasser med voltstart brukar vinnas från ledningen och därför tror jag att han kan bli svårslagen. En chansspik för den vågade.

Dragen

3 Windy Ways (V75-3) har varit ute mot Nuncio och Delicious U.S i sina senaste starter och gjort det bra. Senast satt hon i rygg på Delicious U.S och hade krafter kvar i mål. Jag tror Björn som kört henne 2 gånger och vunnit båda kommer söka rygg på ledaren och skulle luckan komma på upploppet då kan hon spurta ner allt.

2 Pydin (V75-4) gjorde en bra insats senast när han vann med krafter kvar. Näst senast mötte han Månprinsen A.M och såg länge ut att vinna den duellen men fick se sig slagen till slut. Nu möts dem igen och denna gång tror jag han kan få sin revansch. Ove A Lindqvist vet hur man kör från ledningen och håller han ett jämnt hårt tempo så tror jag han kan hålla undan.

1 Mountain Cleaver (V75-7) är ett sto jag verkligen gillar. In och kolla i lopparkivet på hennes senaste spurt, hon var sist men han ändå fram till slut. Idag är utgångsläget en lite fälla men skulle hon få en bra resa på innerspåret och få fritt i tid, då får dem andra verkligen hålla i sig.

Spelstopp på V75 är 16.20


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4 Test Drive 

DD-2: 1,4,7,9,10,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Test Drive

DD-2: 10 Mellby Duke

Spelstopp för DD är 18.20


V75-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB