Startsida / Inlägg

V75-Tips Hagmyren

av MLipovac

Hagmyren står för en riktigt intressant V75 omgång idag. Jag tycker man fått ihop intressanta lopp spelmässigt och sjuan kommer betala bra om man lyckas pricka in den. Mitt första singelstreck kommer i kallblodsloppet där jag tycker det ser riktigt öppet ut, jag väljer att spika mig ur det men en häst som det är dags för idag. Det andra singelstrecket kommer från ett formstall i avslutningen, jag tror hästen bara är bäst och vinner från dödens om det krävs. Dragen får ni inte heller missa, dem ska ge oss pengarna. DD-förslag hittar ni längre ner på sidan. Nu kör vi!


Singelstrecken

14 Pydin (V75-4) måste det verkligen vara dags för idag. Han har radat upp bra prestationer på sistone och senast avslutade han ruskigt vasst efter att ha hamnat väldigt långt bak från början. Han hann inte fram till vinnaren med såg formstark och fin ut. Han går låga 23 tider utan problem och det kan inte dem andra stava till. Jag vet att utgångsläget kan vara lite knivit då han har tillägg och många hästar att runda, men kör bara Ove i tid så tror jag han blåser ner detta gäng utan några problem.

7 Vincent Zaz (V75-7) tror jag är stenkarl idag. Han har varit borta en månad nu efter senaste starten när han galopperade som slagen i V75-finalen, det såg inte så bra ut och jag tror Nurmos har behandlat honom och satt i ordning honom till denna start. Näst senast på Östersund var han riktigt bra när han tuggade på i dödens och vann på ett bra sätt. Idag ska man testa värma honom i jänkarvagn för första gången, faller det väl ut så ska han köras i den i loppet och då blir han nog rappare och bättre. Kan vara dagens skrik om det blir så och procenten lär öka kraftigt. Jag tror Takter kommer ladda och sedan vinner han detta från antingen spets eller dödens. Värsta motbudet 12 Bruno Bagheera är faktiskt anmäld till ett lopp på Solvalla på onsdag. Tror inte han körs i botten och dessutom ska man köra med skor och öppet huvudlag vilket är minus.

Dragen

8 Qamaro C.D (V75-1) var tillbaka som valack senast efter en längre paus. Han såg fin ut och vann från dödens på ett bra sätt, man ska säga att han inte mötte det bästa motståndet. Loppet i kroppen flyttar fram honom och jag tror utgångsläget kan bli perfekt, rygga storfavoriten eller hitta ut och få en bra ryggresa. Detta är en bra häst som jag jagat på V75 tidigare när han mött tuffare hästar och får Kaj till styrningen blir jag inte förvånad om han plockar ner favoriten till slut. Spelvärd till 10%!

8 Racer Rose (V75-2) var tillbaka senast efter långt uppehåll, hon kom aldrig riktigt in i loppet men fick en genomkörare inför dagens start. Jag tror den har gjort henne gott och när Örjan sätter sig i sulkyn förr första gången då är det intressant. Hon är en stark märr som tål jobb i spåren och tappar hon inte för mycket från start då kan hon med rätt ryggresa fälla allt. 4% just nu.

2 Nappa Scar (V75-5) har ett perfekt utgångsläge och kan få det perfekta loppet. Senast var han ute i Norge och var bra som tvåa bakom en omöjlig Djali Boko. Gången innan vann han från dödens på ett rejält sätt och det verkar som han höjt sig ett snäpp i år. Dem två värsta motbuden 3 Spitcam Jubb och 4 Tjacko Zaz kommer köra från början och göra upp om ledningen, den förstnämnda ska svar och jag tror det kan bi bra fart på loppet. Då sitter Per Lennartsson och 2 Nappa Scar perfekt i andra ytter och blåser ner allt. Till 12% tycker jag han är rolig och ett måste på kupongen.

Spelstopp på V75 är 16.20


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,5,6,7,8,11

DD-2: 7 Vincent Zaz

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 11 Sloppy Joe

DD-2: 7 Vincent Zaz

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB