Startsida / Inlägg

V86-Tips Eskilstuna

av MLipovac

V86 på Eskilstuna ikväll och jag tycker man fått ihop en riktigt trevlig omgång som bjuder på några riktigt fina lopp. Vi har några stora favoriter som har bra chans att vinna och sedan finns det några som är sårbara såklart. Mina singelstreck tror jag har toppchanser, den ena är helt överlägsen bara hon travar och den andra ska leda runt om är tanken. På dubbeln har jag hittat ett roligt singelstreck som jag går på och i det andra DD loppet chansar jag bort favoriten då jag tror han kan bli passerad från start och då är han sårbar. Ni hittar mina rubriker här under och DD-förslag längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

11 Kash Brodda (V86-3) vinner detta enkelt om hon sköter sig. Hon är helt överlägsen kapacitetsmässigt och senast avslutade hon riktigt bra som tvåa. Jag trodde på henne då men hon fick inte tag på vinnaren. Ikväll ska både jag och Kash Brodda få revansch. Hon möter ett enklare gäng ikväll och jag tror Peter bara behöver ta det lugnt från start och sedan gå fram utvändigt ledaren och mosa allt.

1 Canari Match (V86-4) tror jag har en bra uppgift framför sig, det surras om att han inte kommer hålla upp ledningen, men han har visat att han är snabb ut och jag tror han bara vinner detta. Senast visade han hur bra han är när han vann utvändigt ledaren på ett bra sätt. Från ledningen finns det ingen i detta gäng som slår honom, kör bara Örjan!

Roliga singelstrecket

4 Cyber Lane (V86-8) är just nu tredjehandare i Fyraåringstestet i avslutningen. Det tycker jag är väldigt intressant då han är en av dem bästa i kullen och har ett intressant utgångsläge. Han klappade igenom näst senast men reparerade det med en bra insats senast och med det loppet i kroppen tror jag på en bra insats ikväll. Han möter riktigt tuffa motståndare men dem värsta har fått sämre utgångslägen och jag hoppas att Johan kan hålla undan från ledningen. Det snackas om barfota runt om ikväll för första gången och det låter ruskigt intressant. Chansspik!

Dragen

6 Must Have (V86-2) till 9% är given mot storfavoriten, hon var fin vid segern senast när hon spurtade ner allt. Nu ser jag att det är anmält barfota runt om och det gör det hela ännu intressantare, jag tror hon kommer öppna snabbare med den balansen och skulle hon överta ledningen, ja då kommer favoriten få jobba utvändigt och då är hon sårbar. Visst favoriten står för klassen men Must Have i ledningen ska man inte nonchalera.

2 Hanna (V86-5) är det roligaste draget ikväll till 12%. Hon var med i E3 finalen senast men fick aldrig chansen då hon drogs bakåt av Vanquish Kronos som kasta in handduken. Jag tror hon har en bra chans att komma till ledningen ikväll och skulle Ulf få dämpa en bit, då kan hon bli riktigt farlig från ledningen. Glöm inte henne!

3 Etosha Boko (V86-7) satt fast senast i V75-finalen och såg riktigt formstark ut. Näst senast vann han på V75 från bakspår och nu är han bara streckad till 6%. Visst han möter väldigt bra hästar men från ett bra utgångsläge och kort distans så måste jag bara ha med honom. Skulle han få ledningen, då kommer inte Djuse släppa till någon och därifrån kan han vinna detta. Han är bra med ryggresor också och är given på min kupong.

Spelstopp på V86 är 19.20


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,6,9,11,12

DD-2: 4 Cyber Lane 

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Etosha Boko

DD-2: 4 Cyber Lane

Spelstopp för DD är 21.23


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB