Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

Ikväll delar Bergsåker och Solvalla på V86 loppen. Omgången ser små intressant ut och jag tror man kan få en bra peng på åtta rätt, speciellt när det är super jackpot. En till sak som blir intressant är banunderlaget på banorna, det har kommit snö på båda banorna och man ska tänka på att det kan bli jobbigt till slut om man laddat för hårt från start. Mina singelstreck hittar vi på Bergsåker, en av dem ska vinna från ledningen och den andra med en mäktig spurt. Dragen får ni absolut inte missa, dem ska ge oss pengarna. Finns även DD-förslag längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

8 Järvsöodin (V86-3) tror jag vinner denna spårtrappa för kallblod. Loppet ser öppet ut men jag tycker Jan-Olov Perssons häst har en bra uppgift framför sig. Han gynnas av att det är en struken häst innanför då han är snabb ut, är formen någorlunda bra vilket den verkar vara så tror jag Jan-Olov har bra chans att trycka sig till ledningen och leda detta runt om. Senast blev han störd till galopp, han såg fin ut och mot ett ganska mediokert gäng tror jag han är bäst.

10 Weekend Fun (V86-7) var fantastiskt fin på V75 senast när han blåste runt hela fältet. Ikväll blir han knapp favorit och det tackar jag för, han är minst en klass bättre än sina motståndare och spökar det inte för mycket ute i spåren så tror jag han blåser ner allt över Bergsåkers upplopp. Värst emot är 1 Jaguar Hill, han var bra senast men ikväll tror jag utgångsläget kan ställa till det för honom. Det finns några startsnabba utanför som kan blåsa han på ledningen och då är han i fara. Jag tror Weekend Fun fixar detta!

Dragen

12 Largo (V86-2) gjorde en riktigt bra insats näst senast på Solvalla, senast hade han samma utgångsläge som ikväll och stred bra ute i spåren. Han har bra form men får brottas med bricka tolv igen, dock tycker jag det är bättre idag då det är voltstart. Skulle Jansson träffa rätt och komma igenom så kan han få en bra ryggresa. Då blir jag inte förvånad om han vinner till smaskiga 4%.

6 Leka (V86-4) var det mycket skrik om näst senast på Solvalla. Då blev allt fel, hon tappade en sko och hela kvällen var förstörd. Senast var hon tillbaka och vann på ett bra sätt från dödens. Förstår inte varför hon blir så bortglömd ikväll, just nu är hon bara streckad på 5%. Skulle det inte krångla för henne och hon får en bra resa då har hon kapacitet att segerstrida.

5 Coys Rain (V86-6) fick ge sig senast från ledningen, han mötte en riktigt speedig häst och jag tycker ändå hans insats var bra. Han har fått två lopp i kroppen och formen börjar sätta sig. Han öppnar riktigt snabbt och från ledningen kan han bli svår att knäcka. Spetshäst till 8% låter väll bra?

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 6 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Weekend Fun

DD-2: 4,5,6,9,10,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Weekend Fun

DD-2: 9 Volocity De Vie 

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB