Startsida / Inlägg

Mourinho lämnar walkover i CL

av Johanna Frändén

Man vet ju inte hur länge vi får behålla dagens världsordning så titta nu noga på tabellen i la liga som placerar Valencia som etta och Villarreal som tvåa efter en match mot Málaga på la Rosaleda där första halvtimmen var party och resten – inte så party (men hur hela världens lilla ovän Weligton kan gå av planen utan ett enda kort förbryllar mig mucho).

Bild 5.png 
Villarreals förra säsong var ett riktigt lågvattenmärke (nu kallas laget förvisso för den Gula ubåten, så möjligen är det inte odelat negativt) men i år har de fått fart i både brassar, italoamericanos och Santi Cazorla. Jag tror det kan bli åka av i höst.

Party var det också i Auxerre tidigare i dag där Mou the man gjorde sitt första riktiga statement för säsongen och helt sonika lämnade presskonferensen inför morgondagens CL-match när frågorna om Getafe-nyförvärvet Pedro León blev för mycket.
Journalisterna undrade varför Pedro León, som var en av få som lämnade Levantes hemmaplan med värdigheten i behåll senast, inte är med i truppen mot Auxerre.
– Han är inte med bara, svarade Mou.
– Men varför är han inte med, undrade murvlarna.
– För att jag inte har tagit ut honom, menade Mou.
– Men ändå, försökte murvlarna.
– Varför pratar vi inte om de spelare som är med i truppen? Jag behöver inte rättfärdiga mig inför er, ni pratar om Pedro som om det var Zidane eller Maradona som jag lämnat utanför truppen, fortsatte Mourinho med en lagom hård kompispassning till 24-årige León.

Men om José Mourinho är van att smarta ut journalisterna sedan tidigare så är presspacket från Madrid av hårdare virke. På femte frågan eller så fick Mou ett litet bryt, la ut texten ordentligt och lämnade walkover (vilket ju rent teoretiskt betyder 3–0 till Auxerre i morgon, heja).

Bild 3.png En fråga till och jag lackar ur. Foto: Youtube

Z.

Jag bloggade ju lite Zlatan-barn i går eller när det var och Fred har varit idog nog att posta rörliga bilder på Ibra och los ibraitos efter matchen mot Genoa.
Drabbas ni inte av cute overload av det här klippet är ni inte riktigt riktiga.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB