Startsida / Inlägg

Pressen på Peps pack i kväll

av Johanna Frändén

Alldeles nyss drog det helandalusiska returmötet i spanska cupen mellan Sevilla och Málaga i gång och frågan är om det blir en upprepning av första matchens hela-havet-stormar-resultat där Gregorio Manzanos gäng vann med 5–3 på el Nervión.
Sevilla har fått tillbaka Jesús Navas, medan Manuel Pellegrini gått på mellandagsrean och shoppat ett helt gäng spelare till Málaga varav fyrklövern Enzo Maresca (känd från just Sevilla), Sergio Asenjo och Ignacio Camacho (kända från Atlético Madrid) och Bayern München-utlånade Martin Demichelis kan starta redan i kväll.

Är det förresten inte magiskt hur tysk argentinaren lyckas se ut efter sju år i Bundesliga?

Skärmavbild 2011-01-05 kl. 17.50.31.png It’s all about the sideburns.

Julio Baptista får klara av första dagen i nya klassen från läktaren. Och eftersom det firas Trettondagsafton för fulla muggar i dagarna i Spanien så får vi skicka en önskning till de tre vise männen att Baptista dyker upp i sin orientaliska skrud på läktaren.

Skärmavbild 2011-01-05 kl. 17.56.25.png Kaspar, Melchior eller Balthazar? Foto: Marca

FC Barcelona har inget som helst målkalas att falla tillbaka på på San Mamés i kväll och ska Peps pack vara kvar i turneringen måste de skjuta skarpt och rätt i kväll och dessutom stoppa en Fernando Llorente vars formkurva är stigande.
Förslagsvis är det de här pjucken som kvällens mål ska komma ifrån.
Det är Leo Messi som donerat sina fotbollsskor till ett museum i Barcelona och innan ni frågar honom hur gammal han var när han använde dem så kan jag förekomma den potentiellt pinsamma situationen och berätta att de är från förra säsongen. 

Skärmavbild 2011-01-05 kl. 18.13.18.png Storlek 27? Foto: MD

Skor är annars veckans stora tema i Barça (jag är själv lite ambivalent inställd till ämnet om ni minns) och efter ett gäng uppladdade bilder på Gerard Piqués Twitter och lika många missförstånd bestämde sig Gerard och hans wingman Puyol för att outa vem i omklädningsrummet som egentligen kommit med de här dojorna på sig.

Skärmavbild 2011-01-05 kl. 18.16.05.png

Vem tror ni?
Ni får inte gå in och läsa artikeln, då blire ju inge rolit!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB