Startsida / Inlägg

Shakira håller på Barcelonas ärkerival

av Johanna Frändén

Hur hottar man upp en ligaomgång där Real Madrid och Barcelona båda spelar borta mot mittenlag och där alla mest går och tänker på Champions League?
Man gör som José Mourinho, letar efter något konspiratoriskt som kan lätta upp ligalunken och sätta fokus där det hör hemma; på Real Madrid-martyrskapet.
– Jag kan sitta här och prata och prata och prata, men jag har ingen makt. Det är inte vi som har vänner bland de som bestämmer över spelschemat, säger Mou som fått nys om att Real har tre sena matcher på raken i ligan (22, 21 och 22) och anar ugglor och andra rovfåglar i Madrid-mossen.
– Det finns lag som tycks välja sin speltid. Vad kan jag säga? Vi är inte ett av dem. När andra får gult kort får vi rött, när andra inte får kort alls får vi gult. Om det fanns orange kort skulle vi få det också, mosar Mou på.

Annars är veckans event att Marca fått en intervju med Diego Armando Maradona, för formens skull uppdelad i två delar enligt modellen ’dåtid och nutid’ och ’framtid’.
Diego gick hårt ut i början av dubbelintervjun och förklarade att han såg sin svärson Kun Agüero spela i Real Madrid i framtiden och ungefär samtidigt gick ju flera säsongers hårt anti-Real-propagerande om intet för Kun själv.
Maradona, som genomför hela intervjun med sin hovreporter Juan Castro i sin egen hotellsvit iförd träningsoverall, förklarar vidare att han saknar att träna ett fotbollslag och att han varit i kontakt med flera av sina vänner på slutet.
– Jag vill försvara fotbollens värdighet och ge tillbaka allt som jag fått av sporten. Jag pratade med flera spelare på Benjamin, mitt barnbarns, födelsedag, och de stödjer mig alla. 
Vilka pratade du med?
– Jag ringde Messi och lämnade meddelanden, Jag pratade med Mascherano… jag pratade med andra inom fotbollen, som Pep. Eller jag jag försökte prata med Pep, men jag lyckades inte.

Känner ni, som jag, att två obefintliga följdfrågor dyker upp lite snabbare än andra här? Jag tänker;
1. Varför tillbringar du Benjamins födelsedagsparty med att ringa runt till andra fotbollslirare?
2. Vad känner du inför att Pep Guardiola och Leo Messi iggar dina sms och bara Javier Marscherano svarar på samtal?

Skärmavbild 2011-02-25 kl. 21.43.23.pngVad gör ni nuförtiden? Varför hör ni aldrig av er? Foto: Marca

Fredagsfrågor, mina vänner.

Ja, och så har ju Marca dessutom rotat fram lite bilder som kan bli potentiella problem i Shaqué/Piquiras relation (jag har inte bestämt mig för vilken förkortning som är bäst, men jag lutar åt Piquira). 

Shakira hade nämligen ett Barcelonaliv innan Gerard Piqué och det livet hette Raúl Tamudo och var blåvitt. Shak blev i december 2002 supporter nummer 27 506 i, håll i er, Espanyol.

Skakira och Tamudo.png Peace out Piqué. Foto: Marca

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB