Startsida / Inlägg

Mina Favoriter – Ruby Tuesday

av Julia Nicander

I Mina Favoriter tipsar jag er om sådant som jag tycker är finfint och som gör min vardag lättare, tjusigare, mer lätthanterlig eller helt enkelt bara bättre.

De flesta kan nog hålla med om, att röda läppar är lite av en vintageklassiker. Jag känner mig nog aldrig så tjusig som när jag får skratta extra högt med rödmålad mun. Jag leter fortfarande efter det perfekt matta läppstiften i rött och orange, men tills dess så har jag fastnat för Max Factors Ruby Tuesday. Det sitter bra, är inte för glansigt, och med ett tunt lager puder ovanpå så jag kan pussas i varje fall nästan helt kladdfritt. Sen att namnet Ruby Tuesday är något jag hade velat heta för resten av mitt liv, är helt enkelt en extra fin bonus.

Ps: Hörni, bara så att vi är på det klara med följande: Detta inlägg är inte sponsrat på något sätt. Vid sponsrade inlägg så kommer det att tydligt stå med i texten. Bara så ni vet! Ds.

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB