Startsida / Inlägg

I en koja kan vi bo

av Julia Nicander

 

Nej nu får det minsann räcka. Hela förra året, och nu även början av 2013, tycks gå åt till att vara sjuk! Små luriga förkylningar, feber, ont i magen, ont i huvudet, halsen, ja överallt! I söndags kom Den Stora Matförgiftningen och tog mig. Men nu säger jag stopp och belägg! och påbörjar en friskhetsperiod. För nu vill jag vara glad och kry.

Jag har ju saknat er! Och jag håller mina tummar för att ni har saknat mig också. Jag har massor att berätta. Vi kan börja med att titta på alla hjärtans dag, då det byggdes koja och åts lövbiffsrullader med världens finaste och bästa Joakim.

 

q

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Nils Höglander, Paula Westerberg och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB