2024 går Sergio Perez kontrakt med Red Bull ut, men frågan är om Ricciardo vill sätta sig i samma bil som Max Verstappen. Verstappen var anledningen till att han lämnade Red Bull för Renault.

Alla förare till F1 2023 hittar du här.

Korta nyheter om F1

I veckans avsnitt av Plattan i Mattan snackar vi ner Mexikos GP och även om varför Pierre Gasly snart kan bli avstängd ett race. Tack för att du lyssnar på vår F1-podd.

Max Verstappen varnar för svåra olyckor när F1 förbjuder däckvärmare. Mer om det läser du i gårdagens inlägg av F1-bloggen.

Nästa vecka tävlar F1 i Brasilien, banan ligger 1500 meter lägre än den i Mexiko. Mercedes som hade en bra helg i Mexiko och en myket bra helg i Barsilien förra året tror ändå inte på att de har några vinstchanser. Stallet har ännu inte vunnit något lopp i år.

– Förhållandet bakom toppen varierar från bana till bana. Ferrari kommer inte att vara så långt efter oss som de var i Mexiko. I Brasilien och Abi Dhabi kommer de att vara närmare oss och det kommer att bli en jämn kamp säger Mercedes strategichef James Volwes.

– Red Bull har fortfarande en fördel. Men jag tror inte att det är de tre tiondelarna som de slog oss med i kvalet till tävlingen i Mexiko, utan att det kanske är någon tiondel.

I Brasilien väntar årets sista sprinthelg, men det snackar vi mer om nästa vecka. Denna helg är det tävlingsfritt.