Startsida / Inlägg

Video: Bob Sapps senaste fiasko

av Patrik Syk

Det finns mycket man kan säga om Bob Sapp. Efter det pinsamma debaclet mot Jörgen Kruth på Rumble of the Kings förra hösten så stod det väldigt klart för de flesta att the Beast inte hade något kvar att ge (hade han någonsin det?). Han har ju egentligen alltid varit den sämsta fightern på nivån han befunnit sig men man kan aldrig ta ifrån honnom att han faktiskt tjurrusat över storheter som Ernesto Hoost under sin verkliga storhetstid.

Vad har då den väldige amerikanen sysslat med sedan buropen från ROK 2010 tystnat? Jo ungefär samma sak. Han har gått tre MMA-matcher, och förlorat alla tre. Senast igår kväll var det dags för Sapp att ”get his ass handed to him” på en kroatisk gala. För motståndet stod Maro Perak som annars har en torsk mot Jeff Monson som främsta merit. Hur det såg ut? Ja se själva…

//Syk

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB