Jag ångkokar
av

Jag har börjat ångkoka min mat, enkelt, gott och framförallt näringsfylld. Mycket av de vitaminer och mineraler som finns i grönsaker försvinner ut när man kokar i vatten. Jag ångkokade wook häromdagen och till det gjorde jag en smarrig tomatsås. Prova gärna!
För 1 person behöver du:
Lite broccoli
½ Paprika
150g Torskfilé
Shiratakinudlar
6 cocktailtomater
½ gul lök
Gör så här:
Börja med att hacka löken och tomaterna, lägg i en liten kastrull och låt det få koka tills det mjuknar och blir såsig. Krydda gärna med mynta.
Undertiden hacka resten av grönsakerna och lägg de i en sil. Häll vatten som enbart täcker botten i en stor kastrull och ha en medelhög värme. Lägg i silen och ha på ett lock, låt det få börja koka. Det är klart efter ca 5 minuter.
Gör samma sak med torsken och låt det få ligga i 8-10 minuter.
Blanda allt med nudlarna och såsen. Gott och bra! Så bra!