Startsida / Inlägg

Glass i stora lass

av Maria
 
 

Fyra av fyra fönster är öppna men ändå krävs det en iskall glass för att kunna svalka sig. Vilken tur att jag hade två stycken i min frys!

 

  

För 2 portioner:

1,5 dl kvarg

1 dl svenskajordgubbar

1 krm kanel

1 krm Stevia strö (alternativ honung)

86% choklad

 

Gör så här:

Mixa jordgubbarna och kvargen med en stavmixer.

 

Häll i kanelen och stevian.

 

Toppa med riven choklad.

 

Låt det få stå i frysen minst 1 timme.

 

Servera! 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Aleksandra Wojcik och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB