A green day
avTråkigt att börja året med att vara sjuk men det hindrar inte att starta året med grön mat. Dagens lunch var precis vad jag var sugen på, fräscht och mättande.
Du behöver:
1 kycklingfilé
1 msk kokosolja
Gurkmeja
5 sparrisar
1 näve bladspenat
Gör så här:
Stek en kycklingfilé i kokosolja, kryddade med mängder av gurkmeja och salt. Under tiden lägg upp spenaten och paprikan i en tallrik.
Lägg kycklingen över och stek lite sparrisen.
Strö över sesamfrön och servera gärna med ett löskoksägg (glömde ha med ägget på bilden)
//It is sad to start the year with being sick but that does not stop me from starting with lots of green food. Today’s lunch was just what I needed, fresh.
You need:
1 chicken breast
1 tbsp coconut oil
Turmeric
5 asparagus
1 handful of spinach
Do like this:
Roast the chicken in coconut oil, spiced with lots of turmeric and salt. Meanwhile, add the spinach and pepper into a bowl. Place the chicken over and fry some asparagus. Sprinkle with sesame seeds and serve with egg (forgot to include the egg in the picture).