Startsida / Inlägg

Festivalsommar

av Pär Olsson

 

DSC_8087

Igår drog festivalsommaren igång på allvar med den årliga Flow Festivalen. Whatsappen på mobilen gick het för att samla hela gänget till en utomhusfest som vi hade laddat för i veckor. Idag är telefonen knäpptyst och baksmällan från nattens fest i Parc de Sa Riera sprider lugn över Palmas gator. Mallorquinerna är kända för att gå ut sent och klubbarna fylls inte förrän vid kl. 02.00 på natten. Men igår satte Flow festivalen fart redan på eftermiddagen. Jag och mina vänner dansade för fullt till La Fabrika Del Funk när solen sänkte sig bakom hustaken.

DSC_8043 DSC_8194 DSC_8230

 

Stämningen på topp när Johnny Pineapple klev upp bakom Dj-spakarna. Och festivalen var därmed officiellt igång. Festivalarrangörerna Tramuntana Rocks hade fyllt Parc de Sa Riera med fyra scener som var fullspäckade med artister från kl.16.00 fram till sista uppträdandet kl. 02.30. Chill-hörnan med food trucks som matade ut schyssta bocadillos fylld med kött och grönsaker gjorde succé efter midnatt.

DSC_8168

Hombre Lobo Internacionals pop up show vid midnatt var en hit även om hans blygsamma scen inte drog den publik hans framträdande förtjänade! Vi dansade i varje fall vilt till musiken i gruset framför hans trumset.

DSC_8212

Dj Coco fick avsluta kvällen innan vi drog och käkade nattburgare på klassiska Hamburgueseria Napoli i utkanten av Santa Catalina. Zipp sommaren är ett faktum!

Nu ser vi alla fram emot de kommande festivalerna som t.ex. Traumanta Rock FestivalEres Negre Banyalbufar och Melon Fest.

DSC_8300

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB