Startsida / Inlägg

Innan sommaren tar slut

av Pär Olsson
IMG_9253

När jag skrev inlägget inför utomhusbions start i juli trodde jag att det aldrig skulle bli september! Och nu sitter jag här och balanserar om hjärnan till work mood. Timmarna spenderas på kontoret istället för i en tjusig vik.

Men ännu har vi härliga kvällar och för den som är i Palma den 10 september har chansen att göra som jag gjorde här om dagen. Nämligen ligga på en filt i gräset i Parc de Mar, sipprandes på rosévin och nypoppade popcorn medan filmen rullar under bar himmel.

Jag såg Train/Wreak tillsammans med några kompisar. Det var en sjukt bra film. Häng inte läpp för på lördag visas den animerade filmen Minions, med engelsk undertext. Det blir den filmen som får avsluta den 30:e upplagan av Cinema a la Fresca.

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB