Startsida / Inlägg

DD-Tips Åby

av MLipovac

Dags för årets upplaga av Olympiatravet och vi får se många fina tävlingar på Åby idag. Igår satt både den raka och den kombinerade dubbeln till 6,88 gånger pengarna. Jag tror inte att vi får något jätte odds idag heller. Min vinnare av Olympiatravet heter On Track Piraten och jag väljer att singelstrecka honom på dubbeln. I avslutningen tror jag Björn Goop har bra chans men jag garderar på den stora lappen. Min V75-tankar hittar ni längre ner på sidan och ni kan även köpa in er i mitt system. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

Olympiatravsfinalen 2016 inleder dubbeln och som jag nämnt tidigare tror jag vinnaren heter 1 On Track Piraten. Han har toppform och har gått ett riktigt starkt träningsjobb som tränaren Hans är riktigt nöjd med. Johnny Takter som kör kan välja att köra i ledningen eller släppa till värsta konkurrenten 2 B.B.S Sugarlight. Jag tänker såhär, varför ska han släppa till värsta konkurrenten som går bäst i ledningen? Han själv går väldigt bra i ledningen och brukar sträcka på sig till slut. Men jag har också i tanken att han vunnit SM två gånger på Åby från stretchen och det kanske kan vara segerreceptet idag igen? Jag tror att 1 On Track Piraten är starkast till slut och singelstreckar på dubbeln.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen blir Björn Goop och 6 Next To None Sib storfavoriter. Inte konstigt efter den senaste insatsen när han exploderade till ledningen och vann enkelt. Jag tror vi kan få se samma scenario idag och då blir Goop svårslagen. Jag spelar den raka dubbeln med honom men garderar på den stora med två hästar till och det är 10 Fridericus som varit riktigt fin vid dem senaste segrarna. Bakspåret är ett litet minus då han är snabb ut och gillar ledningen men eftersom han har en bra startrygg så kommer han sitta bra till och då kan han va jobbig att stå emot till slut. Plockar också med 4 Kemas Magic som satt fast senast, han har ett bättre utgångsläge idag och skulle han hitta rygg på ledaren då kan han bli farlig på stretchen.

DD-förslag: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 On Track Piraten

DD-2: 4,6,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 On Track Piraten

DD-2: 6 Next To None Sib

Spelstopp för Dagens Dubbel är 18.20

Bästa V75-spiken: 2 King Sir Kir (V75-1)

Bästa V75-draget: 15 Go Green Pellini (V75-3)

Spelstopp för V75 är 16.20

Har ni spelat en V75 eller DD? Diskutera nedan!

Jag och Niclas har som vanligt spelat in en podcast med våra tankar om V75-omgången. Den hittar ni här: http://www.podcastgarden.com/episode/v75-by-304_76981

Vill ni dessutom köpa in er i våra system, gör ni det via denna länken: https://tillsammans.atg.se/inbjudan/TQHT-H8W5-21456

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB